ON FLEEK

Mijn verhaal

"Ik miste nog iets in mijn leven, die ene droom, de liefde voor mode die ik al jaren koester."

Wie is Lotte?

Hey, ik ben Lotte, oprichtster van On Fleek. Op 1 juli 2022 stopte ik met lesgeven om mij volledig te kunnen focussen op On Fleek

Lesgeven deed ik ongelooflijk graag maar ik miste nog iets in mijn leven. Die ene droom, de liefde voor mode die ik al jaren koester.

Ik kan mij eindeloos bezig houden met het combineren en zoeken naar unieke en betaalbare kledingstukken. Uniek, met een gewaagd kantje en toch volgens de modetrends, daar hou ik van! 

Mijn passie voor mode in combinatie met de drang tot ondernemen kon niet langer onderdrukt worden, On Fleek werd een feit. Een droom die uitkomt!

Uniek, met een gewaagd kantje en toch volgens de modetrends, daar hou ik van!"

Eigentijds en betaalbaar

On Fleek biedt eigentijdse kleding en accessoires aan tegen een betaalbare prijs. Heb je net als ik ook een passie voor eigentijdse en toch betaalbare mode, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

On Fleek toont aan dat kwaliteitsvol niet altijd duur hoeft te zijn. 

Ik bied regelmatig nieuwe collecties aan. De collecties variëren van prijsklasse en stijl.

Trendy en toch uniek

Ik ben voor jullie steeds opzoek naar net dat tikkeltje meer, er mag al eens een hoekje af zijn maar ik houd mij wel aan de nieuwste trends in de modewereld.

Bovendien koop ik van elk product kleine hoeveelheden aan om ervoor te zorgen dat je toch uniek kan zijn in jouw uitgekozen kledingstuk(ken).  

On Fleek vindt haar klanten belangrijk

Mijn doel is om mijn klanten tevreden te houden! Indien je  niet tevreden zou zijn met je pakketje dan kan je het eenvoudig, binnen de 10 dagen na ontvangst, retourneren. Het terugzenden van pakketjes verloopt bij On Fleek zeer eenvoudig en snel.

Ik hou jullie graag op de hoogte via Instagram en Facebook.

Ook voor vragen kan je steeds bij mij terecht. Binnen de 24 uur krijg je een antwoord op jouw vraag.