Vind je het soms moeilijk om leuke combinaties te maken?
Pas je liever in alle rust thuis en kijk je graag eens wat past bij de kledingstuks die je al hebt?

Woon je in de omgeving van Oudenaarde?
  Dan heeft On Fleek de oplossing voor jou. De On Fleek styling box, een box vol met leuke items speciaal voor jou uitgekozen!

   

  Hoe bestel ik de styling box? 

  Je dient vooraf niets te betalen voor de styling box. Het enige wat je moet doen als je gebruik wenst te maken van de box is een mailtje (info@onfleek.be) of een berichtje sturen naar On Fleek via Facebook, Instagram of Whatsapp (0479/02.35.91). Vervolgens zal ik jou vragen naar je maat, een korte beschrijving van je stijl, je adres en een foto van jezelf.

  Eenmaal je de box hebt ontvangen kan je in alle rust de items, die ik voor jou heb uitgekozen, passen. Bovendien kan je ook je eigen kledingkast induiken om te kijken of de items die je graag zou houden ook passen met de stuks die je reeds hebt.

  De items die je graag voor jezelf houdt, hang je in je kledingkast. De items die je wil terugbezorgen, stop je opnieuw in de box. Na het terugbezorgen van de box krijg je een betaallinkje zodat je de uitgekozen items eenvoudig kan betalen.

   

  Oudenaarde en omgeving 

  Woon jij in Oudenaarde, dan kan jij gebruik maken van onze gratis bezorgdienst, taxi On Fleek. Ik bezorg de box namelijk bij jou thuis op zaterdag tussen 9u en 12u. De box wordt vervolgens op maandagavond tussen 16u en 19u terug opgehaald.

  Woon je in de buurt van Oudenaarde en wens je toch graag gebruik te maken van de box? Dan kan je de box zelf komen ophalen op zaterdag tussen 13u en 15u. Indien je binnen een straal van 10km buiten Oudenaarde woont, dan halen we jouw box ook gratis terug op. Woon je niet binnen een straal van 10km buiten Oudenaarde, dan breng je de box terug op zondag tussen 14u en 20u of op maandag tussen 18u en 20u.

  Momenteel versturen we de boxen niet via de post. Wanneer je niet in Oudenaarde woont is enkel ophalen en afhalen mogelijk.

  Heb je een item gezien op de webshop dat je absoluut in je box wil? Laat het ons dan zeker weten. 

  Bij aankoop van de volledige box, krijg je 25% korting. 

  Heb je nog vragen? Stuur gerust mij dan zeker een berichtje.